top of page

Babyreportage

Je kindje wordt geboren, een betoverend moment! Dat schattig wonder met die kleine handjes, krullende voetjes, fijne haartjes, zacht velletje … je kan er uren naar kijken. En toch gaat het allemaal zo snel, kleintjes worden groot…

 

Tot de leeftijd van 10 dagen slapen ze veel en kan je de baby gemakkelijker in bepaalde houdingen leggen. Het beste is het ritme van de baby te volgen en met het nodige geduld en tijd, weet ik zeker dat we prachtige beelden kunnen maken. Hoe meer ontspannen de sfeer, hoe beter de foto’s en daar draait het allemaal om … een mooie herinnering om dat magische moment te koesteren. Normaal duurt een babyshoot ongeveer anderhalf uur, maar dit kan ook twee uur zijn met de nodige stops zoals eten en verversen. De opnamen gebeuren in de studio en ik beschik over tal van dekentjes en mutsjes. Uiteraard mag je eigen leuke spulletjes meebrengen maar vergeet niet dat pure, naturelle beelden het meest blijvend zijn. Laat zeker op tijd weten wanneer je baby geboren wordt, dan kunnen we al een afspraak maken in de eerste 10 dagen. Loopt het toch niet zoals verwacht, geen probleem dan kijken we naar een ander geschikt moment. Op aanvraag kom ik met de studio bij je thuis.

Vanaf 3 maanden zijn baby’s al wat meer bewuster van hun omgeving. Ze zijn al wat sterker, kunnen hun hoofdje optillen en ‘wiebelen’ zich doorheen de fotosessie. Een eigen knuffel of speeltje doen soms wonderen én geduld is de boodschap. Op een speelse wijze en met enige ervaring, tover ik graag dat lachje op de foto! Natuurlijk heeft een serieuze, een verbaasde foto of dat pruillipje ook zijn charmes … De fotosessie duurt ongeveer één uur.

Vanaf 9 maanden kunnen de meeste kindjes al zitten en is er echt interactie, allemaal heel interessant die camera… Gewoon het kindje zijn gang laten gaan, laten kruipen en spelen … tot ze de camera bijna vergeten zijn. Kleed je kindje bij voorkeur in lichte kledij met niet te veel prints want dat leidt de aandacht af. Felle kleurtjes kunnen ook leuk zijn. Probeer een afspraak te maken in de voormiddag of na het middagdutje, dan voelt je kindje zich het best. De fotosessie duurt ook ongeveer één uur.

Vanaf 1 jaar probeert je kleintje zich rechtop te trekken en komen de eerste stapjes met of zonder hulp. Momenten om fier op te zijn en momenten om vast te leggen.

Deze fotosessies zijn op afspraak en kunnen zowel in de studio, op locatie als bij jullie thuis.

Communie/Lentefeest

De communie is de ideale gelegenheid om een fotoreportage te maken van je feesteling!

Springen, dansen, grappen… of juist naturel, bedeesd of verlegen. Het maakt niet uit, iedereen is mooi op zijn manier. Van al de jongens en meisjes maken we spontane, ongedwongen foto’s ofwel in de gezellige studio met een muziekje of op een leuke locatie. Achteraf kan je natuurlijk zelf de foto’s uitzoeken voor je uitnodiging, je album, voor peter en meter, kaartjes voor je vriendjes…

Van zodra je feestoutfit compleet is, maak tijdig een afspraak.

Familie

Eens samen met het gezin op de foto, voor oma, als verrassing voor mama of gewoon voor jezelf!!

Het is een mooie herinnering , een uniek moment … even stil staan in de tijd en mooie beelden vast leggen voor later. In de studio kan ik tot maximum 8 personen fotograferen, wordt de groep groter dan gaan we de groepjes apart fotograferen en daarna de foto terug samenstellen ... of we gaan gewoon op locatie buiten. Probeer de kledij op elkaar af te stemmen, liefst neutrale kledij met niet teveel prints zodat het tijdloos blijft.

Voor de mogelijkheden en prijzen, stuur maar een mailtje of geef maar een belletje.

Huwelijk

Wat een drukte vooraf om alles te regelen en de spanning en emotie die erbij komt… en dan is het eindelijk zover, die langverwachte dag!!

 

Als fotograaf weet je dan ook als geen ander hoe lang jullie ernaar uitgekeken hebben en … hoe die dag zal verlopen met de nodige opwinding, ontroering, mooie en emotionele momenten maar ook die grappige en onverwachte situaties wat het zo boeiend maakt om elk moment vast te leggen. Bij elk koppel beleef ik ook de intensiteit van die dag en heb ik het voorrecht om daar mooie, spontane beelden van te maken, prachtig!!

Trouw je binnenkort en wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier, mail of telefoon.

Kinderdagverblijf

Wat spannend voor de kindjes, een fotograaf op bezoek!!

Op de aangekondigde datum kom ik met de mobiele fotostudio naar jullie kinderdagverblijf. Op een speelse wijze maak ik spontane en relaxe foto’s van de kindjes, en als het niet lukt bij de eerste poging dan maken we tijd voor een volgende… het belangrijkste is dat elke opname ontspannen gebeurt, zowel voor het kindje als voor het hele team van het kinderdagverblijf. Ik heb allerlei spulletjes bij voor elke leeftijd wat anders, maar het kan ook naturel zonder attributen. Afhankelijk van het gekozen fotopakket worden er meer of minder foto’s gemaakt van het kindje. Ook ouders, broers en zusjes zijn welkom.

 

Ongeveer 3 weken na de opnamen zijn de foto’s klaar en worden ze per leefgroepje afgeleverd. De foto’s zijn vrijblijvend en voor ieder budget met keuze uit verschillende formaten. Ook foto’s in zwart-wit of sepia, kerstkaartjes en groepsfoto’s zijn mogelijk.

Als jullie als kinderdagverblijf, crèche, onthaalmoeder … graag bezoek krijgen van een professionele fotograaf dan kan je vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier. Je kan ook een mailtje sturen of bellen.

bottom of page