top of page

Kinderdagverblijf

Wat spannend voor de kindjes, een fotograaf op bezoek!!

Op de aangekondigde datum kom ik met de mobiele fotostudio naar jullie kinderdagverblijf. Op een speelse wijze maak ik spontane en relaxe foto’s van de kindjes, en als het niet lukt bij de eerste poging dan maken we tijd voor een volgende… het belangrijkste is dat elke opname ontspannen gebeurt, zowel voor het kindje als voor het hele team van het kinderdagverblijf. Ik heb allerlei spulletjes bij voor elke leeftijd wat anders, maar het kan ook naturel zonder attributen. Afhankelijk van het gekozen fotopakket worden er meer of minder foto’s gemaakt van het kindje. Ook ouders, broers en zusjes zijn welkom.

 

Ongeveer 3 weken na de opnamen zijn de foto’s klaar en worden ze per leefgroepje afgeleverd. De foto’s zijn vrijblijvend en voor ieder budget met keuze uit verschillende formaten. Ook foto’s in zwart-wit of sepia, kerstkaartjes en groepsfoto’s zijn mogelijk.

Als jullie als kinderdagverblijf, crèche, onthaalmoeder … graag bezoek krijgen van een professionele fotograaf dan kan je vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier. Je kan ook een mailtje sturen of bellen.

bottom of page